Tietoa meistä ja tietosuojasta

Moto-Jeni

Moto-Jeni on Auto-Jeni oy: n omistama moottoripyöräpuolen brändi.

Verkkokauppa perustettiin huhtikuussa 2018 tukemaan Pieksämäen moottoripyörien varusteiden ja varaosien liiketoimintaa.

Pieksämäen Auto-Jenillä myymme moottoripyörävarusteita ja -varaosia. Huollamme myös kaikki moottoripyörämerkit. Meillä on myös Yamaha-merkkihuolto. Pieksämäellä voit myös sovittaa ajovarusteet ja Shoei-kypärät.

 

huolto

Pieksämäen Auto-Jenillä toimii jokaisen merkin moottoripyörähuolto ja Yamaha-merkkihuolto. Voit varata aikasi sähköpostilla reijo.hanninen@autojeni.fi tai soittamalla numeroon 0400529094.

 

tuotteet

Meiltä löydät kaikki varaosat lähes jokaiseen mopoon, skootteriin, kevytmoottoripyörään ja moottoripyörään.

Meiltä saat myös ajovarusteet kaikenlaiseen ajoon. Esimerkiksi kevyet ja suojatut tennarit, tyylikkäät nahkatakit, kevlar-farkut, kevlar-hupparit sekä paksummatkin ajotakit, ajohousut ja ajopuvut.

Edustamme Shoei-kypäriä. Shoei-helmet ovat moottoripyöräkypärien erinomaista kärkiä. Uudet Shoei-kypärämallit ovat tyylikkäitä, kevyitä ja laadukkaita.

 

 

Asiakasrekisterin rekisteriseloste

Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EU) 2016/679 sekä Henkilötietolain 523/1999 10 §:n mukainen rekisteriseloste ja seloste käsittelytoimista

Rekisterinpitäjä

Auto-Jeni Oy
Käsityökatu 29
78200 VARKAUS

Y-tunnus 0173315-0

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Petteri Pulkkinen
Puh. 0400 529 083

info@autojeni.fi osoitteesta vastataan rekisterissä olevia henkilötietoja koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin. Kaikki tässä rekisteriselosteessa määritellyt ja rekisteröidyn oikeuksiin perustuvat pyynnöt on tehtävä kirjallisesti ja henkilökohtaisesti allekirjoitettuna osoitteeseen:

Auto-Jeni Oy
Käsityökatu 29
78200 VARKAUS

Rekisterin nimi

Auto-Jeni Oy:n asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn ja asiakasrekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään rekisteröityjen suostumuksen perusteella tässä rekisteriselosteessa määriteltyä tarkoitusta varten (EU:n tietosuoja-asetuksen 6. artiklan 1. kohdan a-alakohdan perusteella). Rekisteröidyllä on oikeus peruuttaa suostumuksensa milloin tahansa.

Auto-Jeni Oy:n asiakasrekisteriä käytetään asiakassuhteen hoitamiseen laskutuksessa, huolloissa, vuokrauksessa ja tarjousten käsittelyssä sekä toiminnan kehittämiseen.

Asiakasrekisterin tietosisältö

Asiakasrekisterissä voi olla seuraavat tiedot:

Yhteystiedot (yhteydenottoa varten)

Rekisteröityä koskevat tiedot (sukupuoli, syntymäaika)

Asiakassuhdetiedot

Asiakassuhteen päättymistiedot

Henkilötiedot säilytetään asiakasrekisterissä asiakassuhteen ajan. Henkilötiedot poistetaan asiakasrekisteristä kolmen kuukauden kuluessa asiakassuhteen päättymisestä tai välittömästi rekisteröidyn pyynnöstä.

Asiakasrekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Tietoja saadaan ensisijaisesti rekisteröidyltä itseltään, joko autojeni.fi verkkosivun kautta tai paikanpäällä laskutustietoja rekisteröidyltä kysyttäessä.

 

Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille, eikä niitä käytetä muuhun kuin tässä rekisteriselosteessa mainittuun käyttötarkoitukseen.

Tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Henkilötietoja ei siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia varten.

Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja hänelle on oikeus saada niistä kopiot.

Rekisteröidyllä on myös oikeus rajoittaa henkilötietojensa käsittelyä.

Tietojen korjaaminen ja poistaminen

Rekisterinpitäjä oikaisee virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen tiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta.

Rekisteröidyn tiedot poistetaan tämän vaatimuksesta tai asiakassuhteen päättyessä.

Asiakasrekisterin suojauksen periaatteet

Asiakasrekisteriä säilytetään digitaalisesti tallennetussa muodossa palveluntuottajien palvelimilla. Palvelinympäristö on palo- ja murtosuojattu. Asiakasrekisteri on suojattu palomuurilla ja siihen pääsee ainoastaan suojatulla verkkoyhteydellä. Niitä dokumentteja joita käsitellään manuaalisesti, säilytetään lukituissa kaapeissa ja dokumentit poistetaan turvallisesti laissa määrätyn ajan puitteissa.

Asiakasrekisterin käyttäminen vaatii käyttäjätunnuksen ja salasanan. Asiakasrekisteriä Auto-Jeni Oy:n työntekijät sekä johtajat.

Tietojen käyttöoikeus on rajattu käyttötarkoituksen mukaisesti ja tietojen käyttöä valvotaan. Asiakasrekisteriä käsitellään luottamuksellisesti yksilönsuojaa ja tietosuojaa kunnioittaen.